Централният защитник Петър Альошев единствен е с контузия след вчерашния първи мач на Черноморец за новия сезон. Альошев има болки в коляното, но утре ще бъде прегледан от д-р Росен Харизанов, за да се установи сериозността на проблема.

Черноморец стартира с домакинско поражение 1:2 от Монтана новото първенство в Б група, но отборът игра добре и си заслужи комплиментите. В последните 15 минути 4акулите" натиснаха здраво и гостите имаха истински късмет при ударите на Даниел Стоянов, както и на два пъти на Диян Христов. В 80-ата минута той тресна гредата, а в последната минута не успя да вкара сам срещу вратаря.

След мача старши треньорът на Черноморец Тодор Киселичков заяви, че е доволен от отбора, както и няма играчи, които да са го разочаровали. "Всички се стараха и това е най-важното. Ние сме млад и нов отбор, който сега се събира и дори имаме хора на 1-2 тренировки. Искам да похваля всички и да им благодаря за раздаването. От това дойде и поражението ни, защото отборът тепърва се изгражда", коментира Киселичков.

Публиката, която дойде снощи на стадион "Лазур", също остана доволна от играта на отбора, особено през второто полувреме. "Момчетата днес играха с голямо желание и хъс,не заслужаваха да загубят. Отидох на мача с нагласата за загуба, но останах приятно изненадан. С течение на времето се надявам,че грешките ще бъдат изчистени и нещата ще се получат, коментира един от редовните фенове Тодор Пандев./БТА