Отборът на Черноморец постигна втора победа в летните си контроли, като този път се наложи с 1:0 над Несебър.

Единственото попадение вкара Даниел Стоянов в 25-ата минута, който получи чудесен пас в коридор от Михаел Орачев. Иначе Орачев отново излезе с капитанската лента и за пореден път показа, че има качества, с които може да играе футбол на сериозно ниво.

През второто полувреме бургазлии натиснаха здраво и можеха да вкарат още голове, но припряността и липсата на опит ги лишиха от още попадения.

Отлично се включи завърналият се в отбора Милен Танев. Днес той игра зад централния нападател Ахмед Ахмедов и показа доста добри неща в градивен план. В понеделник към отбора се присъединява и опитният полузащитник Ванчо Траянов, който се завръща след проби в германски отбор от 4-а дивизия.

Още един вътрешен халф от отбор от В група, но с приличен опит от елита, се очаква през новата седмица в Черноморец. След мача пък треньорите Тодор Киселичков и Николай Кръстев похвалиха 17-годишния Стойчо Атанасов, който игра отлично като десен защитник и дава заявка за титулярното място.

До момента обновеният състав на акулите спечели с 2:1 срещу Поморие и загуби с 1:4 от Созопол, но доста наивни и непредвидени грешки доведоха до това тежко като резултат поражение./БТА