В Черно море сериозно умуват около варианта да поканят за треньор Димитър Димитров-Херо след очертаващата се предстояща раздяла с настоящия наставник Георги Иванов, научи Gong.bg. Както е известно Гонзо обяви, още след мача с ЦСКА, че в края на сезона се връща на „Герена”.

За желанието му да се върне обратно в Левски беше ясно още в началото на март и съвсем логично в медийното пространство започнаха да се коментират имената на Илиан Илиев и Никола Спасов като евентуални опции за треньорския пост.

С първия са били и водени дори предварителни разговори. Все още няма категорична яснота, кой ще поеме отбора, тъй като Гонзо продължава стриктно да си изпълнява договора с клуба.

На „Тича” са изключително доволни от неговата работа  и постигнатите резултати и държат той да остане, но желанието на наставникът е друго.

Gong научи, че ако шефовете на Черно море не успеят да убедят Георги Иванов да продължи работата си начело на „моряците”, обмислят да разговарят с Димитър Димитров-Херо, на когото да поверят треньорския пост.

Ако Черноморец, чийто треньор е понастоящем е той, не успее да се спаси от изпадане, шансовете Херо да бъде убеден да приеме поканата да дойде на „Тича” значително биха се увеличили.