Старши треньорът на Черноморец Димитър Димитров - Херо намекна, че съперникът за оцеляване в елита Славия играе по "приятелски" в някои официални мачове. "Акулите" спечелиха домакинството си срещу "белите" с 2:1, но остават под чертата на изпадащите.

"Имах притеснения преди мача. Важен и изключително труден мач за нас. Имахме проблеми в крайната защита и съставът трябваше да претърпи промени. Ние нямаме дълга и равностойна скамейка. Радвам се, че успяхме да обърнем мача с игра. Ние приятелски срещи не играем. Ако изпаднем, ще изпаднем с чест, с високо вдигната глава", коментира Херо веднага след края на двубой.

На влизане в тунела на стадион "Лазур" той си размени няколко реплики с треньора на "белите" Милен Радуканов, който имаше претенции за червения картон на Цветомир Панов.

"В българския футбол нещата са ясни, всички ги знаят. Няма да играем контроли като някои отбори. Започнахме агресивно, но получихме гол от измислен фаул. Казвам го, защото гледах повторението. Такъв гол носи бреме, психическо затормозяване. Казах, че няма какво да губим на полувремето и се радвам, че успяхме", каза още наставникът на Черноморец.

"Дали отборът ще запази мястото си в А група или не, искам да играем честни мачове. Ще направим всичко възможно да останем. Доволен съм от Милчо Ангелов, той е на 18-години и ще търпи развитие. Вкара скъпоценен гол, за което му благодаря", завърши Димитър Димитров.