Помощник треньорът на Черноморец Петър Колев заяви, че „акулите“ ще излязат да играят като равни срещу ЦСКА в предстоящия мач на стадион „Българска Армия“.

„Днешната тренировка не беше добра за отбора, тъй като двама наши основни футболисти получиха контузии. Това са Лъчо Балтанов и Тихомир Трифонов. Явно напрежението от изминалия мач и натоварването в него е дошло в повече на някои. Заедно с другите контузени играчи, които не можехме да използваме до момента, групата за мача с ЦСКА ще бъде изключително ограничена“, коментира Колев.

„Исуф Уатара пристигна снощи, но от месец не е водил никакъв тренировъчен процес. На него едва ли ще можем да разчитаме. Знаете за контузията на Фо-Поре. Той беше на лечение във Франция. От вчера е при нас, но все още не е напълно възстановен и ще започне тренировки с отбора от средата на другата седмица. Гаел също няма да бъде на разположение. Лорис Арно се представя добре в тренировъчния процес, но все още не сме го видели в контролна среща и затова можем само да гадаем как би се представил ако излезе на терена. Ситуацията е неприятна, но въпреки това няма да се предаваме. Отиваме да играем като равни и ще се опитаме да вземем нещо от мача“, добави помощник треньорът на Черноморец.

„Не знам какво е положението в ЦСКА, а и не ме интересува, но не искам да пожелавам на никой да е в сегашното положение на Черноморец, по отношение на кадровия потенциал. Ще се опитаме да противодействаме по някакъв начин. Проведохме разговори с футболистите след мача с Левски, в които се опитахме да им обясним, че срещу отбори като Левски и ЦСКА не може да се играе с такова напрежение, и че в крайна сметка те не са такива страшилища. Смятам, че всеки лично за себе си трябва да се мотивира, да излезе от тази ситуация, и да помогне на отбора в предстоящия двубой“, каза още Петър Колев.