Новият старши треньор на Черноморец Антон Велков коментира назначението си в ефира на Спортно шоу Гонг. Той сподели, че се надява да оправдае доверието на хората и да помогне на „акулите” в този тежък момент. Според него, основите са поставени и вече няма да са необходими толкова големи средства за добри резултати.

„Не мисля да правя нещо по-различно от това, което имаше идея да се прави с Черноморец преди да бъда назначен. Като във всеки един клуб не всичко може да функционира сега и веднага, надявам се да оправдая избора на хората”, заяви Велков.

„Смятам, че това, което се е направило до сега в Черноморец е малко като основите на къщата, които не се виждат. Надяваме се в скоро време всичките средства да се покажат на светло и няма да е необходимо да има такива харчения, защото до сега това е било необходимо, надявам се с резултатите да оправдаем всичко, което е похарчено за Черноморец”.

„За мен е по-добре хората да очакват драстично оттегляне на Черноморец от целите, защото така ще се работи по-спокойно. Целите обаче си остават, смятам, че ще се представят достойно”.

„Цял ден контактувам с хора, които изразяват мнението на феновете, че ще бъда топло посрещат. На феновете трябва да се дават добри резултати, искам да им кажа, че правим всичко възможно Черноморец да върви напред”, допълни Велков.