Играчите на Астън Вила Алиша Леман и Дъглас Луис си дадоха втори шанс.

Определяната за най-секси футболистка в света и бразилският ас бяха разделени от ноември 2022 г. Сега обаче отново са преоткрили чувствата си и посрещнаха заедно Нова година. На снимките, публикувани от Алиша, двамата изглеждат много влюбени, като под една от тях Дъглас написа „Обичам те“ и добави емотикон на сърце.

Русокосата швейцарка, която е нападател в женския тим на Вила, и Дъглас Луис, звезда в мъжкия, бяха една от най-любимите спортни двойки на Острова. Преди да срещне халфа, Алиша имаше връзка със съотборничката си в националния отбор Рамона Бахман. После срещна Дъглас и двамата откриха голямата любов. Живееха заедно в сговор и романтика до ноември 2022 г. Тогава Леман се изнесе от дома им след скандал. Той бе породен от желанието на красавицата да се снима разголена за календар. Намерението ѝ никак не се хареса на Дъглас, който се оказа много консервативен тип. Бразилецът казал право в очите на половинката си, че не иска други мъже да плакнат окото по прелестите ѝ. Тя обаче остана непреклонна и застана пред обективите, което доведе до разсъхване на страстната им връзка. Всичко това вече явно е в миналото и Алиша и Дъглас отново са двойка.

Иначе нещата вървят добре за Дъглас и на професионално ниво. Астън Вила прави страхотен сезон, като тимът започна годината на втора позиция във Висшата лига, с три точки по-малко от лидера Ливърпул. При Алиша нещата изглеждат малко по-различно. Женският тим на Вила не върви добре в Суперлигата и е на девета позиция. Леман обаче жъне успехи извън терена, с над 16 млн. последователи в Инстаграм, което я прави най-популярния швейцарски спортист в света, оставяйки зад себе си тенис легендата Роджър Федерер. Атрактивната футболистка също така има постоянни ангажименти за рекламни фотосесии, от които заработва страхотни пари.

"Телеграф"