Манчестър Юнайтед не може да си позволи грешките, които направи в последните си мачове от Висшата английска лига, ако иска да спечели купата на Футболната асоциация, заяви защитникът на "червените дяволи" Диого Далот. Късно снощи 20-кратните шампиони на страната направиха равенство 2:2 срещу Борнемут и почти загубиха шансове за класиране в Шампионската лига догодина.

"Това е нещо, което трябва да подобрим, защото не е за нивото на този клуб", каза бранителят пред репортери, когато беше попитан за множеството създадени ситуации за гол пред вратата на Юнайтед.

"Трябва да поемем отговорност, не можем да се скрием от това. Стандартите винаги са високи. Трябва да носим отговорност за този тип грешки, които допускаме като отбор, ако искаме да се борим за спечелване на големите трофеи. Имаме огромна възможност да бъдем на финал за купата на Футболната асоциация", коментира още Далот. 

Манчестър Юнайтед се изправя срещу втородивизионния Ковънтри на 21 април в полуфиналите за купата на Англия, след като няма победа в последните си четири мача в шампионата и е на седмо място в класирането.

Снощи Борнемут имаше 20 положения за гол срещу само осем на "червените дяволи". Головата разлика на Юнайтед през настоящата кампания е 47:48.