Нападателят на Левски Даниел Младенов не можа да си обясни защо Левски загуби в Бургас. Той приема, че не е направил добър мач, но счита, че по-важното е Левски да направи добро гостуване в четвъртък в Швеция.

„Не мога да си обясня защо загубихме”, каза Младенов. „Може и отборът на Черноморец да не ни позволи това, което искахме и логично загубихме. Не бих казал, че сме изпитвали някакво страшно затруднение срещу прибрания в защита противник. Просто не ни вървеше. Изпуснахме много положения. Като не успееш да ги реализираш положенията, то губиш мача.”

Дали и играта на Дани Младенов е била на нужната висота, както в някои от срещите? Той се съгласи, че не е бил достатъчно остър в атака както в предишни мачове.

„Може би и аз не бях на нужното ниво”, откровен е Дани. „Какво да се прави? Има и такива мачове.Трябва да гледаме напред. Да побеждаваме в предстоящите мачове в първенството и срещите от Лига Европа. Мачът с шведите е важен мач за нас. Трябва да постигнем добър резултат и да продължим напред.”