Красимир Балъков беше повишен в чин адмирал днес на срещата си с офицери и матроси от Военноморска база - Бургас, известна като база Атия, които основаха фен клуб на Черноморец Бургас.

Мениджърът на „акулите” получи адмиралска шапка от капитан първи ранг Георги Русев, началник - щаб на военното подразделение.

„Вие сте един от адмиралите на българския футбол. Затова избрахме този подарък”, заяви Русев. За удоволствие на феновете в униформи Балъков козирува пред тях и ги зарадва с топка с автографи на всички футболисти на „Черноморец”, клубни фланелки, фен артикули, рекламни материали и свои картички с автограф.

На срещата в Гарнизонен клуб – Бургас бяха начертани перспективите на сериозно бъдещо сътрудничество. Балъков обеща тактическа подкрепа за отбора на базата, който на 9 и 10 октомври ще играе на финалите на републиканското първенство за ведомството, като преди това моряците поискаха да направят контролна среща с юноши на „акулите”.

Мениджърът отговори изчерпателно на множеството въпроси, зададени от военните. Той говори за добрите основи и градивното бъдеще пред Черноморец, за базата, с която клубът е изпреварил останалите поне с 10 години, както и за спешната нужда от промени в българския футбол.

Балъков призова членовете на новия фен клуб към база Атия да подкрепят активно бургаския тим в похода му към участие в евротурнирите. „Ние ще бъдем вашите най-горещи привърженици”, обещаха военните.