Играчите на Черноморец взеха решение да помогнат на децата от „Дом майка и дете” в град Бургас. От няколко дни те събират средства, с които ще купят памперси за нуждите на дома, както и специален стерилизатор.

През миналата година те пак по своя инициатива събраха средства, с които дариха бяла техника на децата от Дом Коджакафалията, а след това зарадваха и малчуганите от „Ронкали”. По повод деня на Бургас Никулден те решиха да зарадват още деца, които се нуждаят от допълнителни грижи.

За касиер на мероприятието играчите избраха Адриан Фернандес, който отговаря и за организацията по дарението. По-голямата част от необходимата сума вече е събрана и тъй като скоро полусезонът завършва, и част от футболистите ще излязат във ваканция, още днес следобед играчите ще връчат първата част от дарението, което включва консумативи за нуждите на дома.

В 15.30 часа първата група от футболисти, в която влизат капитанът на отбора Траян Дянков, Йохен Зайц и Адриан Фернандес ще връчат първата част от дарението. На срещата ще присъства и талисмана на отбора – акулата Шарки.