Веднага след края на мача 1/16 финал за Купата на България двайсетина деца от трибуните на градския стадион в Сандански влязоха на терена и се скупчиха около вратаря на „Черноморец – Бургас ” Паскал Борел.

Те държаха листчета, химикали и маркери, с които да вземат автографи от стража, допуснал най-малко голове във вратата си в настоящия шампионат на страната. След като се сдобиха с автографи, малките привърженици на футбола си направиха снимки с близо двуметровия футболист.

После групата се устреми към съблекалнята на гостите от Бургас и обсади мениджъра Красимир Балъков. Той също не отказа автограф и снимка на никого. Офанзивата около отбора на „акулите” продължи близо час след края на мача, тъй като желаещите да се снимат с футболистите търпеливо изчакаха тяхното излизане от съблекалнята. След това клубният автобус на „черноморци” напусна стадиона под одобрителните аплодисменти на коректната публика от южния град, която стана свидетел на един коректен и атрактивен мач, украсен с пет гола.