Мениджърът на Черноморец Бургас Красимир Балъков използва хубавото време и велокроса на своите футболисти, за да ги разведе из кампуса и им покаже новите придобивки, които те ще ползват съвсем скоро.

На първия етаж са разположени съблекалните и помощните помещения. Тук се намират ресторантът, кафето, възстановителният център. Част от помещенията на етажа ще ползват футболистите на сателитния „Черноморец” Поморие, както и формациите от ДЮШ, които ползват базата.

На втория етаж са разположени огромният фитнес център, който ще бъде съоръжен с най-новите уреди за поддържане на физическата подготовка, медицинският рехабилитационен център, зали за теоретична подготовка на отборите, както и администрацията.

Третият етаж е отреден за отдих и почивка. Там се намират стаите на футболистите и интерната за младите надежди на клуба. Балъков обаче качи целия отбор и на покрива на сградата. Оттам се открива чудесна панорама към Бургас и целия регион наоколо.

Накрая играчите видяха и двете рампи, които са изградени по подобие на тези, в базите на елитни западноевропейски тимове. Именно от тях ще започне подготовката за новия сезон на състезателите на „акулите”.

След половинчасовата разходка из новата база, футболистите се качиха на колелата си и продължиха своята релаксираща тренировка, ден преди да излязат в едномесечна ваканция.