Мениджърът Красимир Балъков преряза лентата на церемонията по официалното откриване на новия фенклуб на Черноморец. Постройката от алпийски тип се намира на „пъпа” на Бургас – в непосредствена близост до символичния за града площад „Тройката”. Фенклубът, който се нарича „При акулите”, беше оборудван и ремонтиран на доброволни начала от самите привърженици. Те и Черноморец ще си поделят плащането на наема за помещението.

„Вече си имаме дом, което беше наша лелеяна мечта. Дано посетителите са толкова много, че да ни бъде тясно”, пожела си на откриването един от най-върлите фенове Чавдар Николов, известен с прозвището Цацата.

„Феновете са много важна част от играта. Пожелавам им заедно с тях да жънем успехи в бъдеще”, отвърна Балъков, преди да пререже лентата. На церемонията по откриването присъства и изпълнителният директор на Черноморец Фреди Бобич. Десетки ентусиазирани фенове присъстваха на събитието, което беше гарнирано с коктейл и премина в непринуден диалог.

Привържениците посрещнаха с бурна радост поредния подарък от футболистите. Секторът с агитката вече ще разполага със супермощен мегафон. Преди това феновете бяха „въоръжени” с тъпан, знамена и транспаранти. Футболистите по собствена инициатива събират пари и купуват артикулите.