„Черноморец-Бургас” се обвърза в трайно партньорство с местния драматичен театър „Адриана Будевска”. Клубът пръв подаде ръка на творците, като ги покани вкупом на мача с „Левски” при откриването на реконструирания стадион „Лазур”. Артистите и служителите от театъра останаха очаровани от видяното, а сега те връщат жеста.

„Акулите” са поканени да посетят комедията „Омайна нощ” с гост-режисьор Велко Кънев на 19 април от 19 ч. Билетите за футболния клуб са на преференциални цени. Мениджърът Красимир Балъков и помощниците му Илия Груев, Йончо Арсов, Любомир Шейтанов и Трендафил Терзийски бяха сред първите, които се записаха сред желаещите да отидат на театър. Последваха ги и мнозина от футболистите. Върл фен на драматичното изкуство се оказа и старши треньорът на „Черноморец-Поморие” Петър Хубчев. Той смята да отведе под строй всичките си възпитаници в бургаския храм на Мелпомена. Артистите, от своя страна, обещават да подкрепят черноморци на всяко тяхно домакинство.

Партньорството има своето логично обяснение, като се има предвид, че и творците, и играчите имат една и съща мисия – да поднесат спектакъл, който да зарадва публиката.