Трима футболисти, които са продукти на школата на Ивайло Андонов, пристигнаха на проби в Черноморец днес, съобщиха от клуба. Момчетата играят като защитник, халф и нападател и са на възраст от 19 до 21 години. През есента са носили екипите на отбори от Благоевградския регион.

От Черноморец засега предпочитат да запазят имената им в тайна, но първите впечатления от днешните тренировки са добри. Също добре се представя и защитникът Мартин Здравчев, който е продукт на школата на Литекс, но през последните 6 месеца е играл във втория отбор на Ботев (Пловдив).

Утре в лагера на акулите се чакат още двама играчи от отбори от А група, които се връщат от проби в чуждестранни отбори. Последният играч, който пристигна, и от утре ще се присъедини към групата е местен талант, минал през Левски и Литекс. Това е 17-годишното крило Даниел Бенчев, който е вицешампион с акулите през 2012-а година при юношите.

При това положение групата на старши треньора Неделчо Матушев набъбна до 24 човека. Черноморец играе първата си контрола в събота от 13.30 часа на Кампуса край Летище Бургас срещу друг отбор от втора дивизия- ФК Созопол./БТА