Черноморец ще представи тази събота отбора за новия  сезон в Б група. "Акулите" изпаднаха от елита през миналата  година, а в първенството 2014/2015 ще се състезават във втора  дивизия.

Съперник в мача на представянето е Етър Велико Търново, който  се състезава в Северозападната В група, а през този сезон е амбициран да се върне в професионалния футбол.

Срещата Черноморец - Етър ще се играе на стадион "Лазур" и  започва в 18.00 часа, но официалната презентация на "акулите" за новия сезон е с половин час по-рано. Ще бъдат представени 10-те нови попълнения, които са подписали договори, както и новото  треньорско ръководство в лицето на старшията Тодор Киселичков и  помощниците му Николай Кръстев и Еролин Кючуков.

Останалата част от отбора е от школата на клуба, която обаче отново беше  разграбена от други отбори и това лято. Въпреки 10-те нови играчи, селекцията в Черноморец не е  приключила и се очакват до последно нови играчи за няколко  позиции.

"Каним всички привърженици на Черноморец, утраси и активни  фенове да дойдат на стадион Лазур в събота вечерта. Надяваме се, че ще бъдат оценени усилията ни да наложим нов модел на работа- основно местни играчи, които да бъдат разпознаваеми от хората в града."

"Също така се надяваме на подкрепа, защото ни чака труден сезон в Б група. Ние като ръководство ще дадем всичко от себе  си, за да успее отбора и да направи крачки в правилната посока",  коментираха треньорите на отбора Тодор Киселичков и Николай  Кръстев./БТА