Отборът на Черноморец Бургас си осигури още едно ново попълнение. Това е бившият футболист на "акулите" Милен Танев, който през есента игра в отбора, но реши да опита късмета си зад граница. Полузащитникът, който е роден на 4-и март 1987 година в Стара Загора, може да играе и на върха на атаката. Той беше на проби в израелски отбор, след което очакваше предложение за договор от кипърски клуб, но и двете възможности пропаднаха. При това положение Танев се връща в Черноморец, като подписа договор до края на сезона Днес халфът направи първа тренировка, а до края на седмицата ще бъде картотекиран в БФС. След това щe бъде на разположение на старши треньора Неделчо Матушев за предстоящото важно гостуване на Ботев /Гълъбово/.

"Вече сме забравили нелепото поражение от ПФК Бургас. Нищо фатално не се е случило, защото това е един от многото мачове. Надявам се, че играта ще бъде много по-добра в следващите срещи. Всички усърдно работим за това по време на тренировките и резултатите трябва да дойдат. Вярвам, че момчетата осъзнават важността на задачите, които преследваме", каза наставникът на бургазлии Неделчо Матушев.

В лагера на Черноморец няма контузени и наказани футболисти преди гостуването на Ботев /Гълъбово/ от 18 -ия шампионатен кръг на първенството в "Б" група Двубоят е на 16-и март /понеделник/ от 15:30 часа на стадион "Енергетик" в Гълъбово - област Стара Загора.От щаба на "акулите" все още очакват становище в какво състояние е игрището в Гълъбово.