Мъжкият отбор на Черноморец и юношеските формации са провели днес нормално тренировките си на Кампуса край Летище Бургас, обявиха от клуба. Те поискаха да опровергаят информациите, че не са били допуснати на днешното занимание, каквито неистини се появиха в няколко електронни медии. "И мъжкият отбор, и юношите си тренирахме нормално на Кампуса край Летище Бургас. Подобни информации, че не сме били допуснати, не отговарят на истината и имат за цел да пречат на работата ни. Всеки, който си мисли, че имаме проблем с ползването на Кампуса може да заповяда утре на контролната среща с Несебър от 13.30 часа, която ще се проведе точно там. Така на място може да се убеди, че няма никакъв проблем, а не да се пишат текстове с неназовани източници, ядосано коментира старши треньорът на акулите Неделчо Матушев.

"Мога дори да кажа, че около Кампуса скоро ще има добра новина и тя касае допълнителни инвестиции в тази база", добави наставникът.

Към отбора се присъедини поредното ново попълнение. Това е полузащитникът Денил Селимински, който има опит в А група с Академик (София), след това е играл и в Словения, а за последно се е подвизавал в Северозападната В група за състава на Ботев (Луковит). Младият халф е на проби, а дали ще остане в отбора ще бъде преценявано от следващите му изяви. В клуба се надяват, че създаването на "Сдружението Бъдеще за Черноморец" и преговорите с нови партньори в последните дни няма да отключат поредната порция негативизъм към отбора от зложелатели./БТА