Обединеният фенклуб на Черноморец "Сините акули" пуска жалба  до Съдийската комисия на БФС срещу поведението на асистент-рефер от мача между "акулите" и Славия от турнира за Купата на  България.

Жалбата е насочена срещу асистент-рефера откъм Сектор "В" на  стадион "Лазур" Драгомир Милев от София за неуважителното му  отношение към феновете.

"За пръв път срещаме съдия, който да се обръща към  трибуните да псува публиката, а в сериозно време от мача влага  усилия да показва комбинация от пръсти с обиден смисъл. Знаем,  че реферите винаги изхождат за себе си като онеправдани и жертви във футбола, но подобно поведение не кореспондира дори с  елементарното възпитание."

"Знаем, че съдията Драгомир Милев е включен в ранглистата на асистентите за "А" група. Самият смисъл на съдийството и в  живота, и в спорта е да носи идеята за честност и справедливост. А как можем да приемем, че човек е честен и справедлив, след  като има такова поведение на мач между два от най-старите отбори в България!?", се казва в жалбата на фенклуба на Черноморец./БТА