От днес ФК Черноморец Бургас има нов административен директор. Това е Калоян Панайотов, който и преди е работил на тази позиция за "акулите". Отделно от това, работата по възстановяването на стадион "Черноморец" върви с пълна сила.

Ръководството на Черноморец предприе нова стъпка в посока развитието на клуба. "Акулите" вече ще имат административен директор. На този пост ще работи едно добре познато име на бургаската футболна общественост - Калоян Панайотов. Той е работил на този пост и преди в Черноморец, както и за отбора на Поморие.

Същевременно, ръководството на Черноморец, футболистите от ДЮШ и техните родители изказват специални благодарности за оказаното съдействие на един от най-отдадените привърженици на отбора Костадин Ралев за участието на набор 2003 в международния турнир "Пирин къп". 

Спечелената от надпреварата титла я посвещават именно на него. Родените през 2003 г. "акули", водени от Нено Ненов, победиха на финала ЦСКА, след изпълнение на дузпи.

На финалната права пък са ремонтните дейности на стадиона на круба, който ще бъде готов за първия пролетен кръг в Трета лига. 

На 23-и февруари Черноморец посреща градския си съперник Нефтохимик в дерби, което се чака от всички фенове в града. Много сериозни средства бяха инвестирани в ремонта на съоръжението през последните месеци, като парите бяха осигурени от спонсори, от самия клуб, както и от фенове и приятели.

Впечатляващият резултат от работата се вижда и разликата с обстановката преди това е коренно различна.