Напук на проблемите с представителния отбор на Черноморец-Бургас, детско-юношеската школа на клуба продължава да жъне успехи по родните терени, предава клубният сайт.

След силното представяне на двете формации в републиканското първенство и двете трети места, малките „акули“ спечелиха категорично турнира с международно участие Несебър Къп, и то с два набора деца.

Черноморец

източник: Пресслужба на Черноморец

Безапелационни шампиони станаха родените през 2001-ва година възпитаници на треньора Борис Борисов. Те победиха на финала Славия с 2:1, като преди това се справиха с отборите на Стяуа Букурещ, Несебър и Нефтохимик.

Втората шампионска титла отиде при набор 2002, който се прочу със спечелването на турнира Данониада и бъдещото им участие на световните финали за купа Данон в Бразилия. Момчетата на треньорското дуо Пламен и Петър Младенови също записаха победи над румънския Стяуа и столичния Славия.

Черноморец

източник: Пресслужба на Черноморец

Другият повод за радост е доброто представяне на най-малките „акули“ от набор 2003, които завоюваха третото място в тяхната възраст, като за тях това бе първо участие на голям терен.