Скаутът на Арсенал (Лондон) за Източна Европа Павел Кучеров ще бъде гост този уикенд на Черноморец (Бургас), където ще наблюдава мачове на момчета от школата на клуба. За момента са планирани три мача в различни възрасти, а програмата му е допълнена и с още два мача на други клубове от региона. Предварителната идея на човекът от Арсенал беше да наблюдава и две формации от Черно море (Варна), но същите две генерации ще гостуват на връстниците си от Черноморец в съботния ден.

Така най-напред на Кампуса край Летище Бургас ще излязат момчетата от набор 2002 на Черноморец и Черно море, а веднага след тях ще играят и отборите на година по-малките. Преди това Кучеров ще наблюдава юношите (младша възраст) на Несебър и Славия от Елитната група до 17 години, а в неделя сутринта и друга среща от същото първенство и Черноморец срещу Левски.

Списъкът на човека от Лондон допълват мачовете Черно море (Варна)- Векта (Пловдив) от Елитната група до 17 години, както и мач между отбори на бургаската школа Звездичка в съботния следобяд. Обиколката му в Източна България включва също така и наблюдения на тренировки на отбори от Пловдив и Бургас./БТА