Пуснаха тока, а скоро и водата на стадион "Черноморец"

Стадион Черноморец<strong> източник: ПСФК Черноморец Бургас</strong>

Стадион "Черноморец" източник: ПСФК Черноморец Бургас

Електричеството на стадион "Черноморец" в Бургас вече е възстановено, а до няколко дни ще бъде пуснато и водоснабдяването, което ще облекчи доста работата на треньорите и децата от едноименния бургаски клуб Черноморец 1919, съобщава БТА.

Проблемите се отразиха не само на представителния отбор, но и на младите таланти в града, така и на стадиона. Постепенно обаче са предприети стъпки в полза на футбола и в края на миналата седмица бяха уточнени детайлите по договор за ползване на съоръжението.

Преговорите от страна на Черноморец 1919 водеха шефът на школата на клуба Радостин Кишишев и изпълняващият длъжността управител Златко Янков. Участва и комитетът на родителите на децата от школата на клуба.

"Разговорите с другия акционер вървят с променлив успех, но последните дни са оптимистични. Ние сме сигурни, че ще намерим решение на проблема със стадион "Черноморец" в близко бъдеще и той постепенно ще бъде възстановен за основното си предназначение- спортна и футболна дейност", коментираха от общинската администрация.

Свързани материали

  • Малките акули се върнаха на стадион Черноморец Малките "акули" се върнаха на стадион "Черноморец"
  • Няма жертви и пострадали от пожара до стадион Черноморец в Бургас Няма жертви и пострадали от пожара до стадион "Черноморец" в Бургас
  • Огромен пожар избухна на стадион Черноморец Огромен пожар избухна на стадион "Черноморец"
  • vesti.bg vesti.bg
профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Черноморец Бургас

Черноморец