Черноморец се наложи с 3:0 над Несебър в поредната си контролна среща, която се игра на стадиона в Поморие заради рехабилитация на един от терените на Кампуса Гнездо на акули.

Бургазлии имаха превъзходство през цялото времетраене на мача и позволиха на съседите си, които играят в трета дивизия, да застрашат вратата им едва един път.

Галин Димов откри резултата в 44-ата минута, след като се разписа директно от фаул. През втората част акулите продължиха да доминират и стигнаха до нови два гола. 

В 65-ата минута Реян Даскалов вкара за 2:0 след комбинация пред наказателното поле, а пак той 10 минути по-късно оформи класическата преднина на
Черноморец. Даскалов дойде под наем от Литекс, след като в Ловеч
не получаваше шансове.

Дебют за Черноморец направи 16-годишният талант от школата Радостин Неделчев. Младият нападател игра 38 минути през второто полувреме рамо до рамо с капитана Диян Христов и остави чудесни впечатления в треньорите и феновете на Черноморец. Още един 16-годишен футболист показа израстване - това е централният защитник Димитър Дончев, също записал едно полувреме.

Завърналият се след лечение на травма Стойчо Атанасов пък започна като титуляр на десния фланг на защитата и от мач на мач показва, че се връща към най-добрата си форма.