Бившият полузащитник Тодор Киселичков по всичко личи, че ще води Черноморец Бургас през новия сезон в Югоизточната В група. Очаква се Киселичков да започне втория си период начело на акулите на 23-и юни, когато е насрочена Общинска сесия за бъдещето на клуба.

На въпросната сесия ще бъде утвърден и новото клубно ръководство, като трябва да стане и новият изпълнителен директор. Вариантите за момента са два- бившият треньор на вратарите Еролин Кючуков и фаворитът на феновете и на Сдружението Бъдеще за Черноморец Мирослав Йорданов. Преди всичко обаче трябва да бъде освободен от отговорност досегашният такъв Пламен Киряков, който все още официално управлява клуба, тъй като нито е подал писмена оставка, нито е освободен от длъжност.

Очаква се асистент на Киселичков да бъде Владимир Вълчев, досега старши треньор на юношите (младша възраст) до 17 години. Има вариант в щаба да остане и Станимир Димитров, който помагаше на досегашния старши треньор Неделчо Матушев. Йордан Господинов, досегашен вратар на Локомотив (Пловдив), ще бъде треньор на вратарите. Друг бивш футболист на Нефтохимик- Благомир Митрев, ще бъде директор на школата.

За да не изчезне обаче съвсем черноморското в Черноморец, феновете ще настояват всички треньори на подрастващите да бъдат свързани със синия клуб. Петър и Пламен Младенови, които работят с най-малките, остават на работа в клуба. Още поне двама нови специалисти ще поемат нови отбори. Досегашният шеф на школата Николай Кръстев пък в последния си ден от работата преди да замине за Благоевград, свика родителска среща. Той запозна родителите на децата със състоянието в клуба и бъдещето на детско-юношеската школа. Кръстев обеща да следи какво се случва в Бургас и работата на Благомир Митрев. Той е спокоен, че оставя детско-юношеската школа в сигурни ръце./БТА